Hip Shoppen
Image default
Eten

Lekker koken met een nieuwe braadpan

Lekker koken met een nieuwe braadpan

Een nieuwe Braadpan kopen is toch wel wat meer werk als dat de meeste mensen denken. Als je wil dat deze lang meegaat, maar ook het meest efficiënt werkt dan hebben wij een aantal tips. Soms moet je kijken naar de kwaliteit en het merk. Vaak zijn er bij de grote bedrijven vele reviews te lezen zowel positief als negatief. De prijs is dus niet de leidraad! Ook is het belangrijk om goed te kijken naar de warmtebron. Niet alle pannen zijn geschikt voor keramisch koken, maar dat geldt ook voor het koken op gas. 

Daarnaast is de baklaag ook belangrijk. Een anti aanbaklaag of keramische bodem zorgt er niet alleen voor dat je eten niet aanbrandt, maar ook dat je minder hoeft te schrobben. Tijd is immers ook geld! Voor een grote portie eten kun je het beste gaan voor een braadpan van 28 cm of meer, maar als je weinig kookt dan volstaat een kleinere pan ook. Echter is een grote pan altijd wel fijn, want dan knoei je ook minder snel over het fornuis. Maar als je meerdere dingen klaar wil maken dan moet je ook weer naar de ruimte kijken die je hebt. Je wil immers niet dat hij andere plekken blokkeert. Het is dus een persoonlijke situatie waarvoor niet 1 vast advies is.

Waarom kiezen voor best getest?

Een braadpan met het label best getest is hoog beoordeeld door klanten. Dit wil dus zeggen dat vele mensen het al als prettig ervaren hebben. Sommige artikelen zijn wel meer als 100 keer beoordeeld en dan kijk je naar de gemiddelde score. Dit zegt namelijk ook wat over de kwaliteit. Hoe hoger hij beoordeeld wordt, hoe hoger de kwaliteit meestal is. De prijs is echt het laatste waar je naar kijkt bij het vergelijken van pannen. Als je iedere maand een nieuwe pan moet kopen wordt het duurder als een keer goed investeren. Een pan gebruik je immers levenslang en daar wil je dan ook zo lang mogelijk van kunnen genieten.